(Anti)Sociali

Tot ce n-am făcut până-n vară + obsesia mea recentă cu HomeDecor

D

acă până acum căutam scuze precum „proiecte la facultate” sau „oboseală după cursuri” sau „toată ziua pe drumuri”, ei bine – acum nu mai am ce scuze scoate din pălărie! Tot ceea ce nu am apucat să fac până-n vară, a sosit timpul să le iau pe fiecare în parte și să mă apuc de ele. Așa că uite câteva „GOALS” de-ale mele pentru vara aceasta de care m-am apucat deja.

Unul din principalele mele scopuri vara aceasta este să lucrez. Înainte de anul III, de licență, înainte de toată harababura „Ce fac după facultate cu viața mea” (vorba vine), am de gând să lucrez pentru mine, pentru ai mei – din varii motive pe care nu am să le enumăr. Simt că este vara perfectă, ocazia perfectă pentru a mă apuca să prind niște experiență și pentru a strânge niște bănuți munciți de-o vară. Un al doilea scop este să citesc. Știu, aș putea face asta oricând, dar am observat că citesc stresată de cele mai multe ori, cu gândul la problemele din viața de zi cu zi, și că nu am timp de lecturi suplimentare la care să simt și că le trăiesc în timp ce le citesc, așa că acum profit de zilele libere și deja am terminat cartea a treia din Dispozitive Infernale: Prințesa Mecanică, apucându-mă în curând (după ce mi-o procur fizic, și nu pdf), de Școala Nopții (Deborah Harkness).

Processed with VSCO with hb2 preset

Am atât de multe lucruri de făcut în această vară încât mi-am propus și promis solemn că nu o voi lăsa să treacă pe lângă mine ca restul verilor în care am stat în casă toată ziua pe laptop. Da, și acum stau pe laptop în casă (doar pentru că afară e furtună), dar diferența este că la finalul verii vreau să-mi amintesc în mod specific ce am făcut, dacă nu în fiecare zi sau săptămână, măcar într-o anumită lună.

Să mai menționez și faptul că eu încă visez să termin de amenajat apartamentul cu Marius? Pinterest îmi este un ajutor de nădește, să nu mai menționez Ikea, Dedeman sau Pepco, preferatul nostru. Îmi este imposibil ca atunci când merg în mall, să nu dau o fugă și să nu mai iau ceva de decor, ultima achiziție fiind chiar ieri!

https://www.instagram.com/p/BWII9j8gTmN/?taken-by=_jeuneame&hl=ro

Un alt lucru pe care mi-l doresc să-l îndeplinesc vara aceasta este să scriu. Să scriu, scriu, scriu, să continui la dorința de a-mi lansa propria carte până la (inițial 21) până la 24 de ani – nu am idee de ce tocmai acea vârstă. Dar, ideea este că vreau, că intenționez să fac acest lucru. Intenționez să nu-mi mai pierd vremea scriind doar pentru mine, cred că simt că se aproprie vremea când îmi doresc să scriu pentru voi, pentru cei ce nu mă cunosc și cei ce mă cunosc, pentru cei ce-mi sunt alături și chiar și cei ce nu mă suportă, în fond, oamenii sunt imperfecți și sinceri în existență – dacă nu m-ar disprețui nimeni, înseamnă că eu fac ceva greșit.

Pe lângă toată povestea cu „Profită de ultima vară liberă înainte de licență, profită și călătorește și mănâncă și iubește și așa mai departe” , ceea ce-ți zic și ție – este să-ți faci fiecare vară memorabilă, dacă nu pentru 100 de chestii, atunci măcar pentru un singur lucru!

Ne citim zilele următoare, când vă povestesc despre primele mele experiențe la interviurile de angajare!

Share

Comments

comments

You may also like

Leave a Reply