Studenție

Obsesia mea cu agendele și lipsa de vlagă generală!

U

na din obsesiile mele destul de productive este strângerea *câteodată inutilă* a multor agende, Dumnezeu știe dacă vor fi folosite sau nu, dar ideea este că ador să am teancuri de agende drăguțe, colorate, pline de pagini drăgălașe și nerăbdătoare să fie scrise (din nou, sau nu).

Eu la facultate folosesc încă din anul I agende, mi se pare practic, ușor de cărat și plus că îmi dă o senzație de împlinire, nu mă întrebați de ce. Poate o senzație și de „office college girl”? Dacă are sens? Ideea este că niciodată nu am îndeajuns, iar apoi nu știu ce să fac cu ele, pentru că îmi este milă să le mâzgălesc cu scrisul meu oribil de doctor. Gândesc repede, se spune, dacă scrii urât. Se spune, dar nu știu dacă să cred sau nu.

Ultima agendă cumpărată este de la Stradivarius, și m-am îndrăgostit la prima vedere de ea! (Poza copertă). Are coperta dintr-un fel de piele, un mesaj drăguț („Don’t stress. Do your best”) și cel mai mult îmi plac paginile organizate pe zile, pe luni și pe „Notes”.

De ce folosesc agende așa multe?

Dacă nu aș avea un reminder că trebuie să fac ceva, probabil nu aș face. Îmi pierd interesul foarte repede, îmi pierd ideile la fel de repede, prin urmare uit ce trebuie să fac sau ignor și las pe următoarea zi.

Așa, dacă îmi scriu măcar cu 2 zile în avans ceea ce trebuie să fac (măcar cele obligatorii) mă ambiționez să le ȘI FAC.

De ce nu una și bună?

Să fim serioși, cine se mulțumește cu doar un cartof prăjit la Mc?

Ce tot scrii în ea?

Tot. Adică, am scris într-o zi că am mâncat foarte multă ciocolată, de mi s-a făcut rău, și după câteva zile, prietenul meu a citit asta și l-a bufnit râsul și m-a întrebat că de ce am mâncat atât și i-am zis că… „E CIOCOLATĂ.”

Altă agendă la care țin foarte mult, pentru că este primită cadou, este aceasta (jos). Ador print-ul de pe coperta hard-cover. Momentan o folosesc pentru 3 materii la facultate, mi-am spus că o voi folosi pe cât mă lasă inima, dar având în vedere că este ceva teorie de scris, am s-o termin înainte de terminarea semestrului. (Trist!)

Zilele acestea sunt destul de mult lipsită de vlagă. Nu aș face nimic ce ține de facultate, pentru că sunt foarte sictirită de tot ceea ce înseamnă învățământ. Aș sta la seriale toate ziua, aș scrie, aș lucra la proiecte personale și aș mânca. Toată ziua.

În acest moment ar trebui să învăț pentru testele de marți pe care nu trebuie să le pic sub nici o formă, dar chiar nu-mi stă mintea la ele, nu mă simt capabilă (Probabil diseară mă va lua panica și voi citi câte ceva). Așa că ce fac? Caut chestii pe net pe care vreau să le cumpăr! Sunt în căutare iar de o agendă mai specială pe care nu știu să v-o descriu, dar, mai ales, în căutarea unui Termos drăguț, pentru că pe al meu l-am pierdut la facultate și e chiar trist să stai 6 ore fără o cafea bună făcută de tine la cursuri. E cienva destul de drăguț cât să-mi facă cadou de ziua mea un Termos luna asta? (Glumeam, nu e ziua mea).

Dar! Am să-mi iau inima în dinți și am să fac tot ceea ce naiba știe că am scris acum 2 zile în agendă.

Pentru că sunt productive.

Și pentru că sunt adorabile.

Și esențiale în viața fiecărui student, fiecărei fete (pentru că să fim serioși, nu știu prea mulți băieți care să le folosească) și fiecărui blogger (part-time mai ales, așa ca mine).

Vă îmbrățișez cu drag și ne citim data viitoare! (Se duce și-și îmbrățișează agendele ca o obsedată).

Share

Comments

comments

You may also like

Leave a Reply