3am, Personalmente

Miros de portocale și sirop de fericire!

Ah!

Portocale! Știu că suntem încă în sezonul toamnei, dulce și răcoros noiembrie, dar nu mă pot abține să nu-mi iau deja măcar un kg de portocale la cămin! Mirosul, gustul (destul de bun dacă știi să le alegi), ideea în sine că mai este puțin și se lasă cu fulgi de nea, ger, vin fiert, dimineți de nu-ți vine să ieși din casă pentru un singur curs… Toate din cauza (sau poate datorită?) portocalelor!

Dacă aș alege fructul meu preferat, probabil ar fi ciocolata ( 😉 ) , dar, în sezonul de toamnă/iarnă, clar devin portocalele! Aș da orice să am zilnic ocazia să-mi fac ceai cu portocale și scorțișoară, una din combinațiile mele preferate pentru toamnă. Să mai spun și că, spre rușinea mea, nu am mai citit o carte bună de luni de zile? Ceea ce s-ar potrivi perfect pentru perioada asta? Nu-ți mai spun, că mi-e rușine!

Siropul meu de fericire? Nu știu dacă mă gândeam la prietenul meu când am scris asta, sau la zilele ploioase când stau înăuntru sau într-o cafenea și admir picăturile grele ce lovesc oamenii cu tandrețe sau asflatul cu nerăbdare. Chiar nu știu !

credit photo: juiceise.tumblr.com

credit photo: juiceise.tumblr.com

 Am să-ți dezvălui ceva… Eu am uitat să mă pierd. Să mă pierd în imaginația-mi flămândă de cuvinte nerostite, în ai mei norișori pufoși de la miezul nopții, ce se scald în suflu-mi cald ca sufletul după acea ceașcă de ceai de care am vorbit mai devreme. Mi-am creat fantezia pompoasă că trebuie să mă comport într-un anume fel doar pentru că am 21 de ani, dar știi ceva? Nu-i adevărat. În sinea mea, din sintagma „copil-matur”, tot copil va rămâne primul. Nu vreau să schimb asta. Poate îmi schimb modul de vorbire, de a acționa în societate sau stilul vestimentar, dar gândirea-mi conștient aleasă „imatură”, va mai poposi asupra mea până mai târziu, târziu.

Până data viitoare, vă urez o zi călduroasă și un ceai fierbinte!

xoxo – Amii

Share

Comments

comments

You may also like

Leave a Reply