3am

8:44 am. Picură-mi în minte, sesiunea-mi pe sfârșite

8:44am.

După o noapte neliniștită, dar cu un somn destul de profund, m-am trezit mai obosită decât mă așteptam. Dar, cred că se observă după atâtea examene cearcănele-mi închise la culoare și pleoapele lăsate bacoviănește. Încă un „hop” de trecut, și am scăpat și de prima sesiune din anul II.

Să fiu sinceră, încă nu știu dacă am ales facultatea potrivită mie. Uneori mă gândesc că mă văd unde-mi plănuiesc să mă implic, alteori mă gândesc… nu am nici o șansă. Nu am nimic care să mă lege de tema această psihologică. Și această luptă intensă și furtunoasă continuă și continuă până când probabil voi putea alege într-un final și cu decizia scrisă-mi pe frunte că aleg calea X.

Vorbesc vag? Sunt foarte adormită, îmi este chiar foame și am poftă de cafea. Nu am făcut altceva decât să deschid laptopul și să îmi verific mail-urile. Ah, și să intru pe blog să văd că nu am mai făcut nimic, TIPIC MIE, AȘA TIPIC MIE!

Am crezut că voi putea avea timp pentru toate, dar aparent nu am putut să mă coordonez chiar ok, mai am de citit, de învățat și de practicat scrisul printre pauzele de învățat. Efectiv, toate planurile mele au fost date peste cap, am avut parte de momente grele, momente urâte, dar, totodată, momente frumoase care m-au ridicat pe picioare și m-au încântat. Recent am aflat și că voi primi bursă de studiu (YEY!), ca bucuria să-mi fie luată următoarea zi când aflu că aparent, o lucrare de 10 nu face mai mult de nota 7. Trist ce se întâmplă, dar, deși am zis că nu mai alerg după note, singura chestie care mă enervează este timpul pierdut pentru acea lucrare. Dar, am învățat că nu contează cât de bine și la subiect scrii, ci câte pagini duci la final. Puteam bine mersi să descriu situația țării la momentul actual, probabil era mai bine.

Dar! Lăsând asta la o parte, important este că în curând voi avea timp să devorez aceste două minunate cărți, pentru că luni voi avea ultimul examen, după care… vacanță de somn, cărți, scris, relaxare totală!

A photo posted by Amiii (@_jeuneame) on

Share

Comments

comments

You may also like

Leave a Reply