Personalmente

S-ajungem și la chestionarul românului cititor de bloguri!

„Oare

ce fel de bloguri citesc românii noștri?” este prima întrebare la care mă gândesc de fiecare dată când scriu un articol. Ce fel de cititori de bloguri avem în țară, ce categorii preferă, pe ce pun accent atunci când intră în sfera unui blogger. Sunt atâtea întrebări la care nu am nici un răspuns, încât m-am gândit să fac ceva în legătură cu asta și să descopăr de una singură cum aș putea îmbunătăți relația cititor-blogger în țara noastră!

Prin urmare, am făcut acest chestionar, format din 3 părți: (1) întrebări generale, (2) întrebări accesibile doar bloggerului deținător de un blog personal și (3) întrebări mai specifice adresate atât cititorilor cât și scriitorilor.

Cred că nu numai eu mi-am pus aceste întrebări, nu numai eu sunt singurul blogger român care și-a pus toate aceste semne de întrebare și, mai ales, cum să aducă blogul pe drumul cel bun și să inspire. Consider că fiecare scriitor de blog va avea, dacă va fi curios, curiozitatea să afle răspunsurile la întrebări, va vrea să știe pe ce să pună accent mai mult pentru a aduna cititori și pentru a strânge urmăritori. Totodată, să nu uităm că cea mai minunată parte din a fi blogger sunt însuși cititorii. Da, voi, cei ce mă citiți acum și cei ce nu mă citiți, chiar și voi, da. Căci noi scriem din varii motive, dar voi sunteți o sursă de încredere în propriile forțe, sunteți o motivație vie pentru noi, bloggerii.

Deci și prin urmare, după mai multe răspunsuri primite la chestionar, voi face un articol special pentru a vorbi despre ceea ce s-a descoperit! Oare te-am făcut puțin curios/curioasă?

P.S: Așa cum am menționat, în curând va fi făcut un concurs/ giveaway, deci stați pe blog!

Comments

comments