Lifestyle, SuperBlog!

Pistruiată din generații, dar grija de coșuri nu mă ocolește!

A

cneea poate reprezenta o etapă importantă în viața unei persoane, iar aici mă refer în mod special la adolescență, unde hormonii sunt dați peste cap, unde „rebelul” din noi iese la suprafață, neînțeleși de nimeni. Apare presupusul stres pentru prima oară, stres ce poate determina de multe ori apariția acelor mici sau mai mari coșuri enervante, coșuri ce ne pot împiedica de foarte multe ori în a face o activitate sau chiar din a conversa cu cineva față în față! Eu, personal, fac parte dintr-o generație de femei drăgălaș de pistruiate și, din câte se știe, dacă ai pistrui, ești oarecum ocolit (chiar și în perioada adolescenței) de întreaga dramă a coșurilor.Prin urmare, pentru mine personal, pentru a avea o piele sănătoasă, o piele frumoasă și hidratată, nu sunt necesare mai mult de o cremă hidratantă pentru sezonul rece, o protecție pentru soare în sezonul fierbinte și, trebuie să recunosc, să fac ceva în legătură cu punctele negre!

Îmi aduc aminte cu drag de perioada liceului, în care majoritatea fetelor sau băieților, prieteni de-ai mei, se confruntau cu problema „crizantă” a acneei, probau tot felul de creme sau leacuri băbești, încercau tot ce găseau pe net, în farmacii – apoi mă uitam la mine. Singurele mele probleme atunci când mă priveam în oglindă le reprezentau tenul gras sau sensibil și apariția din ce în ce mai pregnantă a pistruilor. Dar să nu credeți că eu nu am avut coșuri, oh, nu, nu! Tocmai de aceea am să vă povestesc cum un singur coș m-a făcut celebră într-o iarnă!

Era Ajunul Crăciunului. Eram în clasa a IX-a dacă nu mă înșel. Ce m-am gândit în acea dimineață eu și câțiva prieteni decât să ieșim pe -20 de grade la colindat? Ce nu am luat în vedere însă a fost apariția unui coș ENORM, absolut enorm, roșu și dornic de a-mi strica seara cu drag plănuită. Ah da, am uitat să menționez că era fix, parcă pus cu centimetrul, în vârful nasului? Arătam precum un om de zăpadă uman, mic, înfofolit și turmentat că vor râde toți de mine! Evident, așa cum vă gândiți, toți oamenii la care am colindat s-au holbat cu amuzament la mine, căci nu puteam cânta cu putere avânt gura acoperită de fular. Am stârnit râsete, mirări; fericire și amuzament, ce să mai! Era imposibil ca o bătrânică să nu-mi strecoare un fruct în plus, pe motiv că nu am o dietă sănătoasă dacă am un „vârf de morcov” drept nas. Am plecat capul de rușine, însă la finalul serii am adunat două kg de fructe, așa că nu știu cine a ieșit în dezavantaj!

Dar să revenim la lucruri mai importante! Este imperios în ziua de azi, din punctul meu de vedere, să ai o grijă adecvată pentru tenul tău. În primul rând, gândește-te de câte este atacat: de praf, de bacterii, de mâinile tale care ating tot felul de obiecte, chiar și de aerul poluat și de machiaj. În al doilea rând, ai o mulțime de produse eficiente, create de specialiști, din care să alegi, tocmai potrivite pentru tenul tău! O piele sănătoasă te poate face să zâmbești și să ai o satisfacție aparte, chiar și în cele mai ploioase zile de toamnă.

Ca fetele, ne machiem, ne gătim, ne facem mai frumoase decât suntem deja – dar cum scapi de toate produsele de pe fața ta la finalul serii? Cu șervețele demachiante? Cu o loțiune tonică sau un demachiant, repede, căci ești super obosită? Hai să-ți spun ceva: nu așa îți protejezi tenul de toate produsele cu care l-ai atacat. Deci, probabil te întrebi care sunt pașii pentru a-ți reîmprospăta tenul pe lângă o demachiere? Începem prin a curăța, apoi a purifica, iar la final a hidrata tenul, iar Gerovital Stop Acnee este mai mult decât potrivit pentru a te învăța!

Ce poți utiliza… dimineața?

→ Gel Spumant Purifiant

→ Cremă-Gel Sebum Control

… seara

→ Gel Spumant Purifiant

→Cremă Ultra-Activă

→ Benzi de curățare Puncte Negre

 

 

Pentru că nu doar coșurile (acneea) îți poate crea probleme, ci și acele mici și diabolice puncte negre fie de pe nas, zona sprâncenelor sau zona bărbiei, Gerovital se asigură prin ingrediente de ultimă generație că tenul tău este mereu gata de selfie prin benzile  de curățare puncte negre care determină pielea să respire, eliberând porii. Eu, confruntându-mă în ultimul an cu o problemă serioasă în ceea ce privește punctele negre, pot spune cu mâna pe inima că am încercat cel puțin douăzeci de produse așa-zis „miraculoase”. Drept să-ți spun, am rămas la Gerovital.

Ce mai stai pe gânduri? Încearcă și tu!

Protejează-ți tenul de toate impuritățile și scapă de grija acneei și a punctelor negre, aducându-i tenului tău prospețime, o curățare adecvată și o hidratare corespunzătoare!

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog2017!

Share:

Comments

comments