Health & Food, SuperBlog!

Sănătatea ta fizică și psihică nu trebuie neglijată | Sănătate într-un pahar!

Î

n această minunată zi de toamnă aș vrea să vorbim despre sănătatea ta fizică și psihică, despre stilul de viață pe care l-ai adoptat și cel pe care îl recomand cu cea mai mare plăcere și pasiune, căci eu, de acum câțiva ani, sunt o cu totul altă persoană prin schimbarea la care am aderat spre sănătatea mea!

Sănătatea ta fizică și psihică nu trebuie lăsată la voia întâmplării. Eu, spre rușinea mea, acum câțiva ani am lăsat-o. Luasem în greutate până la 70 de kg, iar pentru un copil de 1.50m reprezintă mult. Eram cu încrederea la pământ, mă simțeam rușinată de mine, de ceea ce reprezentam, de ceea ce afișam în societate. Din fericire, nu am căzut în depresie, precum multe alte cazuri pe care le știu. Dar fizic și psihic eram la pământ. Până am decis să fac o schimbare radicală. Această schimbare a venit prin eliminarea din meniul meu a mai multor alimente și adăugarea altora: mai exact, a fructelor și a legumelor! Vrei să știi cât am reușit să slăbesc? 20 de kg!

 

 

 

 

 

 

 

 

În acea perioadă, eu am avut un mare dezavantaj. În bucătăria mea lipsea un mare ajutor pentru sănătatea fizică și psihică la care voiam să ajung și pe care mi-o doream cu înverșunare, și anume: cel mai nou storcător prin presare la rece, Hurom ! Pentru că un procent foarte mare de persoane evită să mănânce fructele și legumele în forma lor naturală, acest storcător vă oferă posibilitatea de a crea combinații infinite de fructe și legume în sucurile voastre, ce conțin cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime! Stoarcerea la rece de care beneficiază storcătorul păstrează toți nutrienții fructelor și a legumelor alese de voi, iar gustul pe care îl dă fiecare combinație în parte reprezintă o notă în plus nu numai de sănătate pentru corpul tău, dar și una estetică, pentru că să fim serioși, cui nu-i place să arate bine preparatele sale?

De ce recomand storcătorul Hurom?

Pe lângă faptul că poți prepara sucurile proaspete, smoothie-uri, mai poți prepara delicioasele supe cremă, poți obține hrana bebelușului tău prin pasarea legumelor indicate, poți prepara până și înghețată în sezonul verii! Potrivit pentru fiecare vârstă, acest storcător asigură atât vârstnicilor deliciul gustului fructelor din livada de acum zeci de ani, cât și copiilor, adolescenților ce își doresc să pornească în drumul vieții cu o stare de sănătate bine pusă la punct. O generație de storcătoare potrivită oricărei familii ce pune preț pe fericirea corpului și a mentalității sănătoase.

Sunt sigură că vreți să aflați mai multe, însă toate detaliile, precum garanția de 10 ani la motor, faptul că este ultra-silențios, sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotații/minut, le puteți găsi pe site-ul lor. Eu am să vă fac în schimb poftă cu rețetele care merită titlul de „sănătate într-un pahar”, căci sunt multe, delicioase, sănătoase și mai ales asigură o bună-stare zilnică a organismului atât din punct de vedere psihic, cât și fizic!

Ce îți trebuie?

→ 1 pahar de lapte de soia

→ 1 banană

→ frunze de spanac

Ce îți trebuie?

              → 2 mere verzi                   →4 lujeri de pătrunjel

→ 1 castravete                     → 1/2 lămâie

        → 2cm. ghimbir                  → 4 frunze de napi

Ce spui, pe tine te-a convins paharul cu sănătate?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017!

 

Share:

Comments

comments